Iberisk Egeham "50% Iberisk Race" (hele stykke skåret i hånden - Skiver
Produkt fremstillet af den forreste del fra voksne svin, der er underkastet den relevante saltnings- og modningsproces.
De iberiske svin Brisa
De iberiske svin Brisa har nogle særlige egenskaber, der markant adskiller dem fra resten, hvilket resulterer i iberiske produkter af højeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis oprindelse stammer fra en middelhavssubart af Sus Scrofa Mediterraneus, hjemmehørende i de berømte spanske dehesas, primært beliggende i Salamanca.
Saltningsprocessen
Hos Ibéricos Brisa dækkes alle stykker med havsalt for at fremme dehydrering og konservering, hvilket bidrager til udviklingen af farver og aromaer, der er typiske for de kuraterede produkter. De forbliver i saltkammeret en dag for hver kilo vægt af det friske stykke, ved en kontrolleret temperatur mellem 3º og 5º Celsius, og med en relativ luftfugtighed mellem 75% og 85%.
Race: 50% Iberisk
Fodring: Bellota
Etiket: Rød
Energiværdi: 409.9 Kcal / 1701 KJ
Fedt: 32.3 g
Mættet fedt: 9.7 g
Kulhydrater: 1.0 g
Sukker: 0,5 g
Protein: 28.8 g
Salt: 3.6 g